ojdå

vi hördes ju inte alls förra veckan mer, de va ju långhelg och hela veckan spenderades med vänner och roligheter...även om magontet inte är borta...piss de! å dem har inte hittat något än, nu från och med idag så e de melvin-passning som gäller, 5 dagar, de kommer bli jobbigt, men skoj! han e en goo unge! jag och niklas ska hämta honom kl 4 idag på hans dagis sen e de helg för min och melvins del! vi ska bada å äta glass och ut å gå me barnvagnen =) hehe...men nu måste jag fortsätta här hemma, för innan vi ska åka om två timmar, ska jag ha hunnit duscha, packa och vartit på kicks, så känner att jag har lite bråttom nu! men vi hörs, såå snart de går!
/ emma

klagomål

de väller in klagomål från håll å kanter på att jag inte uppdaterar, folk är vansinniga, de vill ha mer av min blogg (ahh, kanske inte väller in klagomål direkt, tror jag fått 3, haha men yey ändå)

jag vet ärligt talat inte va jag ska skriva om i bloggen när jag inte känner mig pigg själv, fortf konstiga smärtor i magen som kommer å går lite, men alltid som en molande värk, imon är det tarmundersökning, och denna kvällen har spenderats med laxerande medel, de har varit nåt av de värsta jag varit med om, å då e jag inte klar än, jag har ytterligare 1 liter laxabon att dricka, fy fan va de smakar! hoppas på något svar imon, håller tummarna!

jag har snackat me linda väldigt länge idag, hon e bra rolig hon, saknar henne väldigt mycket och snart ska niklas få träffa henne när han åker over there till henne me micke. de blir nog en toppenresa, synd man inte kunde hängt me!

nu börjar DH och det kan jag inte missa, min enda drog! hehe, vi hörs imon vänner!
/ emma

ellen de´generes

..kollar ni på henne? hon är för jävla bra, jag garvar lika mycket varenda gång..haha! jag sa till hanna att jag skulle kunna va hennes bästis, man hade fasen haft skoj jämt!
jag och niklas beställde hem mat från infinity igår, plankstek som vi tog hem, man fick de i en folieform, smakade bara som en enda jäkla röra, kan inte säga att de va så gott, men har ätit det där på plats en gång och det var att rekommendera..
nu på förmiddagen har jag varit på ultraljud över magen, han såg inget ovanligt, så de kändes skönt! men nästa undersökning blir att kolla tarmen, hoppas att de finner ett svar snart, för de e drygt å gå runt å känna sig sjuk, även om de finns de som har de värre! idag tror jag att jag ska göra köttbullar å kokt potatis eller nåt sånt (och JA mamma, jag ska äta grönsaker också), kanske makaroner...hmm vet inte! men nu ska jag snart gå ut en sväng me wille, så ha de gott mina vänner =)

/ emma

oj oj oj

...nu har de gått många dagar utan uppdatering märker jag, men jag har inte haft full fokus på bloggen! vet faktiskt inte vad jag ska skriva idag heller, mer än att i eftermiddag ska jag me niklas när han tränar cross, ska ta me wille också så han får komma ut å busa av sig lite!

hehe, sen ikväll e de DH, så jäkla bra! funderar på att göra någon god kvällsmat idag, får se vad jag hinner!

ha de gott/ emma

haha..godmorgon 11.35

nej jag  skoja bara jag har varit vaken sen kl 10...niklas va hemma en sväng å åt lite, sen skulle han till kontoret =) dit ska jag med senare idag, fixa med scanning och grejer..till mitt jobbsökande!

sen blir de till å handla mat me, vi har verkligen ingenting hemma, å de känns lite tomt, ingenting i kylen i alla fall, men lite färs å lax i frysen bara!
funderar på om jag ska ta å ringa hanna nu eller sätta igång me städningen.. hmm, de mest frestande är ju faktiskt å ringa hanna, men sen måste jag ändå städa, så de blir båda i alla fall!

/ emma

man tröttnar aldrig..

..på vänner! den serien är ju helt underbar, jag vet inte hur många gånger man har sett dem avsnitten som visas om och om igen på tv, men de blir aldrig tråkigt..helt underbart! hehe,...speciellt nu när de sista avsnitten visas..

idag har jag lagt ner lite energi på att söka lite fler jobb, jag vill ha ett jobb nu, jag vill tjäna pengar å kunna köpa saker =) kunna spara till en resa, kunna känna mig fri... ahhh...jobbigt de e å sitta hemma! men jag e så jäkla nöjd me min nya insikt om vad jag vill bli och jag har fortfarande inte avslöjat något =) Nej, de gör jag inte än! då får man bara en massa gör si å gör så och en jäkla massa åsikter och kommentarer som jag inte vill höra på, hihi! själviskt, men sant!

nu ikväll gör jag inte mkt, funderat på å baka nåt, men får se, tror inte jag har ingridienser hemma så de räcker, kanske..hmm.
ne, nu börjar vänner igen, nu har jag inte tid me bloggen mer idag =)
/ emma

godmorgon regnväder

...shit va de regnar, de e helt sjukt...så fint väder som de har varit nu så behövs de vatten...men HALLÅ, inte så här mycket...de öser ju ner! jag kommer ha en riktig mysdag me min wille idag, förutom att jag måste åka å handla sen! men inte än... de får bli i eftermiddag!

hoppas ni får en bra dag i regnet!
/ emma

haha...fel fel fel

ni tror så fel =) hehe, men jag kanske ska tillägga att de behöver inte vara me på listan (har fått lite kritik för de)..
så nu kan ni börja tänka lite bredare =) hehe...

nu har jag precis kommit hem, har varit hemma hos lina och kollat på DH, de va skittrevligt, å de programmet e ju bara bäst! kul att träffa lite nytt folk här i hlm, behöver fler människor jag kan umgås me här nere...förr var jag besatt av vänner å så när jag bodde hemma, men sen man flyttat till en ny stad och inte för tillfället går i skola eller jobbar så skadar de inte me lite extra vänner att ha skoj tillsammans med!

nu har jag iaf kommit hem, och de ska bli riktigt skönt att lägga sig på sängen ikväll, å bara få sträcka ut ryggen..
ha de gott vänner!

Nysminkad för offentlghetens skull =)


coca cola

ett glas kall cola, och mys me wille =) de e grejer de...idag har de inte varit någon överaktiv dag, jag känner att jag vill pyssla, jag vill måla, jag vill sätta upp nya hyllor, och garderob, jag vill göra de så jäkla nice här hemma, men jag har inga grejer till de och absolut inte ekonomin för tillfället! men de hade varit skoj å få fixa å dona lite!

vi renoverade ju lägenheten förra vintern, men de e fortf såna smågrejer som släpar efter som man vill fixa till, så att de blir liksom helt klart! tror ändå jag e mest nöjd me vardagsrummet...de blev himla bra tycker jag!

sen blir ju inte saker å ting bättre då dom bara visar massa inredningsprogram på tvn, man vill ju bara göra om alltihop ännu häftigare och ännu smartare....åhh va de e skoj me inredning och design...men nej de e inte de jag vill jobba me heller! jag tror på allvar att jag kommit på vad jag vill utbilda mig till nu, men de tänker jag inte avslöja, om ni undrar varför jag inte sagt nååt vänner =) NEJ, för de ska va min lilla hemlighet nu ett tag framöver och förhoppningsvis så blir de den utbildningen men innan de vill jag inte hålla på å snacka om de, inte än i alla fall!

va tror ni de är jag vill bli:

• kock
• polis
• journalist
• fotograf
• bilmekaniker
• detektiv
• marinbiolog

Jag tänker inte tala om =)



oj då

vilken dålig uppdatering, men vad gör man när man har fullt upp?? de har inte gått å blogga, har varit underbart väder och helgen har varit både upp och ner! men nu e de måndag igen, vilket betyder att man måste börja ta tag i vardagen igen.. typ träning och hälsa och söka massa fler jobb, de börjar bli riktigt trist att gå här hemma!

nu ska jag sätta igång någon film och glo på, sen blir de städning senare, och tvätt å plock!
hörs nästa gång


RSS 2.0