huvudvärk

sprängande huvudvärk, pga av min fucked up nacke, aj aj! tar tillfället i akt å myyser me min bebis =)

Mys



hanna som gwen stefani!

jag tänkte jag skulle ge igen lite för den där 70-tals bilden jag fick av hanna förra veckan! hehe.. jag har även komponerat ihop denna helt själv, och tycker att den blev himla fräsig =) har precis ätit lite krubb, de blev wokgrönsaker med grillad lax.. jag har knappt ätit idag, jag känner mig inte alls hungrig sen jag slutade med min medicin för ca 3 veckor sen.. känns faktiskt ganska bra och skönt att ha slutat me medicinen nu...nu blickar jag bara framåt =) men de får väl ändå bli lite popcorn till DH ikväll, haha!

Hanna som Gwen Stefani =)



Wok me lax är inte fel!



morgonbus me Wilmer

jag va uppe till 3 inatt, shit jag kunde inte somna! därför sov jag ända till kl 11 idag, men idag känns förkylningen lite bättre faktiskt, jätteskönt...så de e nog på bättringsvägen =)

sitter å äter lite frukost (brunch blir de kanske vid denna tiden) och kollar på extreme home makeover, fan va jag alltid ska börja lipa när jag tittar på de, så jäkla känslig för sånt, haha...likadan som mamma, båda vi sitter å kollar på något vanligt program å tårarna bara rinner =) (längtar till påsk då jag får träffa min familj)

idag ska jag försöka ta apoteket, å sen ska jag fixa me mitt CV. Men jag uppdaterar lite senare idag..

Lillpojken på äventyr =)





 

sent.

nu börjar de bli sent men jag känner fortfarande inte för att sova, ligger i soffan å har läst en massa olika bloggar på nätet, shit va olika människor är, men ändå så lika? satt just och funderade över vad jag behöver göra i veckan..sätter upp en liten punktlista så jag kan påminna mig själv. haha.

• apoteket
• söka några jobb
• åka till marita och andreas innan dem åker till usa på fredag (alla åker till usa)
• bli frisk
• komma igång med träningen inför "tjejmilen"
• planera en mysig helg med sambo och vänner =)

nu kom bobby in på msn, å börjar prata om tips till mitt hår, blir alltid så jäkla coolt när hon hittar på, ni får se när de e gjort =)
nu ska jag snacka lite me henne, hennes planer låter läskiga men roliga =)
hörs imon!

/ emma

Här e en av de häftiga frisyrerna Bobby klippt =)
Formklippt så min lilla stjärna ska synas



min mage

de känns så konstigt, min mage känns varken hungrig eller mätt...så de blev att jag satte mig å åt mammas bullar till kvällsmat.. har ont i hela kroppen å vill bara bli frisk nu, kunna gå ut å få lite frisk luft.. denna veckan e oxå den underbara veckan i månaden vilket gör de hela ännu värre..sitta inne å glo å va allmänt irriterad å böllig...fy fan!

just nu snackar jag med min sambo niklas som är någonstans nere i malmö å jobbar, känns tomt utan honom här hemma.har snackat me bobby nu igen, då blir de förmodligen bowling å lite trevligt umgänge på lördag kväll, niklas tyckte de lät som en bra idé bobby, om du läser detta!

nu ikväll ska jag se ballar av stål igen, tyckte de va så jäkla kul förra veckan så måste bara se de igen! hahaha! nehe nu ska jag försöka vila lite till..jag vill bli frisk!

/ emma

Gänget från Ballar av Stål



min syster är vackrast i världen!

fan va dum man e ibland! förlåt malin för jag va en idiot imorse! jag älskar dig syster =) boouussssie

Jag och världens bästa syster ♥



karolina är i miami och jag är i hässleholm

visst får man ångest och känner sig så tråkig när man jämför med någon somgör något skoj å reser och upplever saker å ting..
åhhh jag skulle med vilja vara i miami nu, snacka om gött med lite sol å kunna gå barfota i ett par sandaler igen...åhhhhhhhh vad jag längtar efter sommaren, åtminstone våren, men så fort man känner lite vårkänslor sippra fram, så börjar de genast snöa, hagla eller ösregna! då tappar man alla vårkänslor som överhuvudtaget lyckats ta sig fram.

jaja, hur som helst de va tur jag fick tag på karro på msn precis, för jag låg å funderade på vad vi ska göra till påsk och jag är väldigt sugen på att träffa mina härliga kompisar å alla deras sambos och barn å hundar å dammråttor..
karro sa att idag var de lite mulet, men varmt i luften och hyfsat badväder, ca 20 grader just nu? å nu e klockan bara 8 på morgonen där väl? jaja, de lät som de hade det bra, men fullt upp...idag skulle de till fort lauderdale!

jag lovade karro å lägga upp en bild på henne, jag e så jäkla stolt över den, karro har alltid gillat prinsessan Madeleine, å så tipsade Sai mig om en site där man kan sätta in någons ansikte i en bild =)

Såhär blev resulatet, jäkligt nöjd!!!



kallt i biosalongen

fy fan va kallt de va där inne, på bion asså...jag blev bara snorigare å snorigare å snorigare...ja ni fattar! så nu e jag fasen nästen sämre än va jag kände mig innan.

det blev i alla fall män som hatar kvinnor till slut.. shit vilken skillnad de va på boken å filmen, jag satt där å förutspådde allting å trodde jag visste precis vad som skulle hända..men icke...jag hade ju inte en susning.. jag tycker att boken var bättre faktiskt men ser ändå fram emot de två andra filmerna som sägs ska komma på bio i höst? jag köpte förresten tvåan idag me, asså boken, så nu kan jag fortsätta läsa å se om de kommer uppstå nån mer LÖÖÖÖÖV mellan Mikael och Lisbeth.. hehe =)

nehe, nu ligger niklas här å snackar om en massa olika datasystem?? så nu får jag nog sluta skriva så han inte misstänker att jag inte är intresserad av vad han säger, hehe ♥...vi hörs imon allihop!

/ emma

telefonen ringde..

vem var det som ringde? jag stod i kassakön på maxi när jag hörde att det började ringa.. Tingeling Tingeling...betyder jag ingenting... stressad som jag blev så öppnade jag telefonen och stängde den snabbt igen för jag tänkte jag kan ringa upp sen...
MEN tror ni samtalet registrerades på telefonen? NEJ, nej nej, så nu har jag ingen aning om vem de va som ringde, så om du läser detta så får du gärna ringa igen =)

ja i alla fall, nu sitter jag å glor på twilight, den här filmen me killen som e en vampyr...har ni sett den??? linda har i alla fall traggat på mig hur länge som helst om att jag ska se den, men jag har inte haft tid eller lust, men nu så....

aja, nu får jag nog fortsätta titta på filmen om jag ska fatta nåt..hehe.. ha de gott alla där ute!

/ emma

Henrik Dorsin e störtskön när han sjunger Tingeling Tingeling =)
Underbart..



söndag

hej, sorry för dålig uppdatering, jag har inte varit så pigg, halsen e fortfarande skit, och jag nyser hela tiden, men niklas drog ändå med mig hem till fredrik och marie igårkväll. vi satt bara å kollade på tv, och släckte alla ljusen på earth hour, tände massa stearinljus, och satt och spelade kort i en timma...konstigt vad man känner sig beroende av tv, lampor, dator osv. jag hade aldrig kunnat leva på stenåldern eller nåt sånt....jo de e klart om man inte visste något annat så hade man ju varit tvungen, men tänk om man blev tvungen att slänga ut alla elprylar å börja leva så igen, jag hade nog gått under =)

idag ska niklas på cross igen (för ovanlighets skull). jag å wille ska umgås här hemma och jag ska försöka bli frisk.. däremot måste jag till maxi å handla lite käk för vi har inte så mycket hemma.

jag vill på bio ikväll, män som hatar kvinnor...(ja, jag vet att jag är lite sen med att se den) men jag har precis läst ut boken så de va därför jag inte velat gå tidigare. får se om jag kan övertyga niklas om en liten bio ikväll =)

Earth hour



Gosig morgonbild på mina älsklingar





sjuk

hej allihop..igår va vi på infinity och åt lite kvällsmat, det blev planktstek med fläskfile, åhh va gott de va! men däremot blev kvällen inte så rolig, jag orkade inte prata så mycker för halsen kittlades. idag är det ännu värre, halsen ömmar, huvudet är tungt och snoret rinner. jag vaknade imorse när niklas skulle iväg å köra cross (hans favoritsysselsättning tror jag, hehe), kände direkt att jag tyvärr inte orkade hänga me niklas mamma marita på stan idag, så skickade iväg ett sms och somnade om....

vaknade nu....kl 12...shit, jag e verkligen inte pigg idag,, de hade ju varit kul å få komma ut lite idag å glo lite i butiker men nee,får vila nu då, nu ska jag äta soppa och vitlöksbröd..

När denna köptes va Niklas riktigt glad, våren -08



12345678910 sekunderna går

hehee...de ni, kanske något uttåkad nu jag vet inte. sitter å väntar på lite klara besked på vad som händer ikväll, förmodligen blir de ett restaurangbesök av något slag =) jag å jazze frågade niklas innan vart han tyckte vi skulle äta, å då tyckte han mcdonalds (en fredagskväll?), så jag vet inte vart de blir..

men vänta nu, nu verkar de som om de e bestämt, blir nog ett besök på restaurangen Infinity här i stan, jag har aldrig varit där innan, men jaz sa att de va helt ok. nehe då kanske man ska ta en dusch å fräscha upp sig lite, har ju trots allt bara legat hemma å degat å svettats idag! hörs senare vänner!

/ emma

kompis..var är du?

var är du jazmin, nu vet jag vad jag ska bjuda på!!! MILKSHAKE =) mums mums mums.. så kom hit nu!

Jazmin på helsingborgsfestivalen, sommaren -08





hemma

jag fick stanna hemma, känner mig jäkligt krasslig...blä..men men då e de toppentur att man har en liten Wilmer å gosa me.. han e verkligen min bästa vän här på dagarna.. hoppas verkligen vi kan ses nästa helg bobby, de hade varit mysigt så kunde vi gått på bigbowl å dricka lite vin så vi blir luriga =) hehe...

jazmin skulle komma över en sväng sen sa hon, vi ska kolla på marley and me... hon har snackat om den ett tag å den verkar mysig som fasen, får se vad jag kan bjuda henne på...bubbelvatten å bananer =)
kul för wille å få busa me rockan!

ne nu måste jag vila, mitt huvud orkar inte sitta upp. (svara när jag ringer niklas) hörs sen allihop!

Jag och min älskling ♥
Ser ni min röda näsa =)



velig..

ja, jag är velig, jag vill så gärna åka ner till bobby i malmö, men jag känner mig jäkligt krasslig.. spottar slem å är så jäkla öm i hela ryggen..nu har jag åkt på den skiten niklas hade förra helgen. fasen me! hur ska jag göra...

jaja jag pratar me bobby så får vi se vad vi bestämmer =) hörs senare girls and boys!

mitt i natten

har knappt sovit en blund. bara spottar slem och har ont i halsen hela tiden, och känner mig allmänt kass...fan asså jag som verkligen vill till bobby om några timmar, ska försöka sova nån timma nu å se om jag mår bättre ?
varför kommer sånt här skit alltid så olägligt? såå tråkigt..

mysig kväll

va glad man e när man får roliga besked, bobby hade tid redan imon för ett litet klipp, så skoj, så imon bär de av mot malmö, med gps. jag får panik när jag kör i malmö..man hittar ju ingenting å de e cyklister överallt ute på vägarna, som om man inte har nog å kolla efter alla rödljus å vilken väg man ska köra, man måste dessutom ha koll på varenda jäkla cyklist som kommer i vägen. Arghhhh.. hehe

ne men de ska bli skoj å åka ner till bobbs en sväng!
sitter nu å snackar me hanna, hanna e min bästa kompis och min barndomsvän sedan vi var 4 år. hon var inne på någon site å gjorde en yearbook bild på mig, tycker den blev klockren! haha tack hanna! du ska få igen =)

Jag på 70-talet?



Den frisyren klipper vi inte imon Bobby!

rött hår

jag är så sugen på att göra något med mitt hår!!! jag har det på utväxt men känner att jag måste göra ett klipp snart för de bara hänger nu, inte klippt sen i oktober riktigt ordentligt (menar inte att din uttunning i december bobby, inte va ok).
helt plötsligt när jag vandrade runt på novalund för någon vecka sen såg jag en tjej med sktisnygg färg på håret, mörkrött som inte va sådär rött RÖTT, utan helt enkelt bara sktisnyggt..
jag vet att jag ändå kommer falla tillbaka på mitt svarta hår förr eller senare, men under tiden kan jag väl få experimentera lite =)
va tror ni om det? har du tid å klippa mig snart bobbs?? jag tror de hade varit häftigt =)

kolla hårfärgerna



snyggt!



ashlee simpsons hårfärg passar verkligen henne



härlig färg asså!



förstår ni hur jag menar?

sol

nu skiner solen som aldrig förr, fasen va härligt de e, man blir på så jäkla bra humör! jag blir de i alla fall. har dock legat större delen av förmiddagen i sängen och läst 100 sidor i boken, hann inte det igår. idag blir det till att städa och också ut i solen såklart, det får man ju inte missa. har precis varit ute en liten sväng me wille å kastat boll på snöre? hehe, han tycker de e skitskoj, och vill aldrig gå in igen..haha.
nu ska jag äta lite lunch och lägga i en tvätt..kanske skulle visa lite bilder på hur rent å fint de blir sen =) ja vi får se..
va gör alla idag? jobbar, solar, shoppar, reser?? jag vill på solsemester!

Turkiet, maj -08


sömnig

nu ska jag sova en bit, testade webcamen på datorn, satt ändå å snackade me linda så... såhär ser jag ut innan läggdags, är ganska sömnig men försöker dock göra mig lite snyggare på bilden än vad jag normalt brukar vara vid denna tiden...hehe vet inte om jag lyckas direkt =) hörs imon everybody!

Sömnig?


ikea

nu har jag varit igång hela dagen, varit på ikea med cissi å lillemma! först gick vi å kollade runt lite, sen åt vi...en härlig sallad med grillad lax...de va jättegott!
fick med mig en del hem, men inte så mycket som jag skulle velat. Det fanns en skithäftig lampa som hette maskrosen tror jag? den va riktigt stor, så jag hade inte kunnat ha den hemmma här, men tänk ett hus med högt i tak, shit va häftgi den hade varit då!

nu sitter jag å äter toppengoo spagetti å köttfärssås...är ganska trött, men ska ändå försöka läsa ut min bok ikväll! funderar på om jag ska slå en signal till hanna, de va ju sååååå längesen jag pratade me henne (not) men jag kanske ringer sen hanna, hoppas de e bättre me magen vännen..

Va tycker ni?



morgonpromenad

tjo, nu har jag precis varit ute å gått 1 timma med jaz å rockan.. wille va väldigt jobbig idag å bara drog å skällde på allt som kom i vägen. annars var det väldigt härligt med en promenad i solen nu på morgonen.
nu sitter jag å ska lägga på mascaran, innan jag ska sticka iväg till cissi och sedan vidare till ikea, ska bli riktigt mysigt!
See you later.

niklas ♥



Sommaren -08

blä

nu är jag illamående igen, va e detta...? känns som jag har åkt på nåt me magen, men mår utmärkt om dagarna men 3 dagar i rad har jag varit illamående och frusit å sånt på kvällarna.. surt.

men men man får hålla humöret uppe. imorgon ska jag till ikea med cissi, de blir nog köttbullar å lite mys-shopping! ska bli skoj!
jag vill hitta massa grejer så jag kan göra min balkong mer hemtrevlig och mysig till sommaren så man kan sitta där å sola, grilla å gotta sig =)

ne, nu ska jag se mina desperata hemmafruar snart, sen ska jag fasen gå å lägga mig.
hörs imon allihop!
/ emma

oj va de blåser

de bara blåser å blåser, fasen va kallt, de bara biter tag i kinderna när man är ute....

hehe nu ska ni få se den störtsköna bilden på niklas när han va typ 15 år. Min lilla Duva ♥

Har ni sett något mer attraktivt någon gång?
Inte jag..






gomorron eller gomiddag?

oj, jag vaknade vid nio tiden och har legat å läst i stieg larssons män som hatar kvinnor tills nu. shit asså, man kan ju inte sluta läsa, man får tvinga sig själv...igårkvälll låg jag upp till ett nån gång å läste i den! helt klart en av mina droger just nu =)
nu sitter jag å äter lite snabb lunch för sen ska jag kvicka iväg å göra lite ärenden, hehe..

va händer senare idag? hoppas jazz vill hänga me mig ut å gå ikväll, jag e riktigt sugen på en långpromenad! dessutom saknar wille sin bästis rockan ♥

jag hittade två toppenbilder på niklas när han var typ 15 år häromdagen, HAHA, höll på att dö av skratt. jag vill så gärna visa er dem, men vet inte om han blir lite sur då..hehe måste fråga honom om den e för pinsam =)

hörs senare vänner!



alla mina vänner

jag måste erkänna att jag tycker det är väldigt trevligt när kommentarerna börjar strömma in på de man skriver, alltid lika kul å läsa va ni tycker å era frågor, fortsätt så =)

om ni inte redan kollar på kanal 5 så får ni faktiskt slå över nu. HAHA så jäkla roligt när de hoppade på människor på stan för å se hur länge man kunde hoppla pålle på deras rygg... människorna blir ju skrajja som fasen...haha Ballar av stål!

idag frågade svärmor mig om jag ska me på hässleholms tjejmil om någon månad.. man vill ju gärna hänga på, men hur fasen ska jag klara av de? verkar som om jag får lägga mig själv i hårdträning under de närmaste månaderna. bygga lite muskler å bli lite fit som de kallas! självdisciplin...

Ska jag???







hur f*n gör man köttfärslimpa?

hahaha, hur ska den se ut....jag har följt receptet till punkt å pricka å sen efter ca 50 min tar jag ut den i ugnen, så ser det ut som ihopsjunken kattmat...fan, jag vet väl inte hur man gör eller de ska se ut, jag har aldrig gjort det innan...haha
men men de smakade helt ok. niklas har tagit kameran med till jobbet så jag har inte möjlighet att lägga upp bilder från idag, så får ta en massa gamla bilder sålänge! (jag måste ha en egen kamera, eller hur niklas? ♥)

nu sitter jag å pratar med min svägerska om man kan kalla henne de....låter som om hon e en gammal kärring eller nåt, men nej Linda är bara 21 till sommaren. jag pratar me henne över msn, hon är i usa ett år som au pair och jag saknar henne tokmycket! dessutom ska niklas dit å hälsa på i sommar, men jag har inte ekonomi till det så jag får bli hemma å sakna alla!

Sötnosen Linda och jag i Turkiet, maj -08



..och jag och Linda på kräftskiva, augusti -08



Saknar dig vännen ♥

kollat på massa gamla bilder

pratade precis med en mycket god vän till mig, Jenny heter hon men jag har alltid kallat henne för Bobby! hon fick mig att börja kolla på en massa gamla bilder, jag har känt  henne lika länge som jag har känt min sambo eftersom hon var med på samma resa till bulgarien för 5 år sen nu... hehe..underbara minnen därifrån har jag, och efter detta har jag och bobby fortsatt umgås och hon har också klippt mig ett X antal gånger =) hon är världens bästa frisör! Hon är inte den där Bobby som är kändisfrisör i Stockholm utan hon är en helt vanlig bobby i malmö! Har aldrig någonsin blivit missnöjd med en klippning hon har gjort =) så alla malmöbor, nu får ni boka upp henne =)

sitter å försöker ffå lite tid att läsa min bok, men verkar som folk tycker om mig idag, för de slutar inte ringa eller pipa från msn.. ska nog gå ut å gå nån timma till snart...

Bobby å jag



Den bästa frisören som klipper Ola





gomorron

hej allihop =) nu har jag varit uppe ett tag...som tur var känner jag mig inte sjuk längre, bara lite snorig, men niklas drog till jobbet fast han fortfarande är sjuk knäppisen =) nu sitter jag å väntar på att jag ska g¨ner till stan å möta Sara, hon skulle hit någon timma och ville ha lite sällskap så vad gör man inte. sen blir de söka jobb och gå ut å gå med wilmer senare idag.

åhh vad jag längtar till sommaren, jag ska till kreta i sommar, å de ska bli så skönt. väcker en massa minnen från när jag var i turkiet första gången med niklas, jenny och johannes, de va härligt! va tiden går fort...

Jag och Niklas i Turkiet  -06





ne, nu kan jag inte sitta här och drömma om turkiet eller kreta längre, nu måste jag göra mig iordning om jag ska hinna träffa sara!

byeeee!


slappardag

idag började jag och niklas dagen med att åka tilll city gross för att handla hem massa mat, helt tomt i kylen. niklas e sjuk, snörvlar och hostar massa slem så jag fick muta med att han skulle få sova när jag körde dit =)
på vägen tillbaks stannade vi och släppte ut wille på nån åker. hantyckte de va skitskoj å springa runt med massa grenar i munnen...??
sedan har vi bara slappat hela dgen kollat på massa filmer och jag har läst en massa i min bok. alltid trött på söndagar, varför är man alltid det? nu har vi precis ätit kvällsmat, jag har varit riktigt duktig så det blev hasselbackspotatis med kött å kantarellsås!
känner att jag också börjar få en släng av nåt skit, känner mig illamående och allmänt tung i huvvet.. men tänkte iaf att jag måste se wipe out nu vid åtta, när linda rosing ska ramla i leran...hehe blir nog skoj!

/ emma

Min sjukling på city gross



Wille älskar att käka pinnar =)



..och till sist mina hasselbackspotatisar
titta vad jag kan!



superhärlig kväll

ikväll har jag som sagt varit hos min gamla jobbarkompis Cissi och hennes dotter Emma. Har alltid lika myysigt där, Cissi är en av mina bästa vänner och en underbar människa, i hennes sällskap känner man sig verkligen glad och positiv och sen har hon alltid varit som en liten hönsmamma åt oss som jobbade ihop, trots att hon bara är 4 år äldre än jag =)
Hade toppen skoj ikväll, skrattat så magen gjort ont och pratat massa gamla minnen!


Cissi och Emma




Cissis dotter Emma är supersöt, och verkligen ett energiknippe. Vi spelade svarte petter, pusslade och kollade på bolibompa på datorn. Sedan busade vi med Emmas katt Kajsa, men hon bits mest hela tiden =)

Kajsa - den knäppa katten




Stor-Emma & Lill-Emma



Tack för ikväll Cissi, Emma och Kajsa =)





gran torino

gomorron alla glada! jag är utvilad, jag är lycklig, jag har planer för dagen och dessutom såg jag en skiiiitbra film igår! kan de bli bättre? ja några miljoner på kontot också, haha, eller kanske ett jobb =)

gran torino var en riktigt toppenfilm, man skrattade och man bölade, clintan gjorde ett riktigt bra jobb som gamle Wally =)
å sen när man såg lilla Thao åka me hunden i bilen på slutet...åhhh va bra! ja i alla fall, den tycker jag ni ska se!

idag ska jag träffa en gammal jobbarkompis som jag inte har sett sedan i augusti, shit varför har man aldrig tid att träffa gamla vänner, jaja idag ska det i alla fall bli av, jag ska bli bjuden på lite middag och sen ska jag Cissi och hennes dotter Emma bara mysa framför tvn tror jag, det ser jag fram emot.
men nu på dagen ska vi nog åka hem till niklas mormor och morfar å fixa deras dator..

nu måste jag göra lite nytta innan vi ska åka...förresten
- hur e de me resfebern karro? idag drar du mot staterna....inte alls avundsjuk =)

/ emma

Hampus och Jazmin va med på bion



pust...

nu är jag helt slut, städat i flera timmar.. äntligen kommit hem igen men känns konstigt att gå å vila nu, när de e så härligt väder ute och de e ljust..
har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra ikväll, jasse å hampe ska på bio och pobbe å grabbarna ska väl bara dricka öl och umgås som vanligt, jag e sugen på att göra något i alla fall, får se va de blir =)
wille har varit hos jasse nästan hela dagen, han har busat me rockan så han e helt slut nu, ligger i soffan å tittar sig omkring, så söööt!

nu sitter jag här me niklas och pobbe, känner att jag barra vill ta en dusch å vila en halvtimma...


Min lilla älskling ♥




va ska jag göra idag???

har redan varit uppe å snackat med csn, nu ska jag hjälpa en vän med lgh-städning, sen blir de arbetsförmedlingen, sen blir de promenad till jazz å hjälpa henne med hennes hemsida till jobbet, inte för att jag vet om jag e till så stor hjälp men men jazz ja kommer till dig å försöker =) så dagen är i stort sett ganska fullbokad =) men de e skönt när det är så!
nice väder idag me, så härligt! tar me wille överallt så får han massa promenader!
va gör ni alla ikväll?? jag har ingen aning om vad som händer..

/ emma

Hemma hos niklas igen

ja nu blev du nyfiken va catrin =) nu har jag faktiskt bestämt mig att jag ska inte plugga ekonomi. Jag har velat och velat, kände väl redan i början att jag inte tyckte det var så skoj, men försökt tvinga mig kvar och trott att de kommer bli bättre, men tillslut tar det logiska i huvudet över och säger: NEJ emma du vill inte göra detta, så nu får det bli såhär, nu blir det ut i söka-jobb-svängen igen med arbetsförmedlingen och dålig ekonomi och allt vad det innebär =(

nu är jag hemma hos niklas igen, har faktiskt saknat honom en hel del, sitter och myser i soffan med wille i knäet.
ha en trevlig kväll allihop!


Niklas och jag på Weekend i Kiel, november -08


så får de bli

nu har jag bestämt mig..

God morgon Sverige

ännu en underbar dag i paradiset =) hehe. blev väckt av hela familjen runt om mig i sängen, brukar bli sånt jättekram-kalas den dagen jag drar hem till mitt igen. De flesta skulle iväg till jobb och skola så nu är det bara jag och mamma hemma. Idag bär det hemåt, jag tvekar lite inför bilfärden på 2 timmar, blir alltid så ensamt. Inte så bra att jag kollade på "det okända" igår, vaknade flera gånger inatt och inbillade mig att det skulle finnas spöken i rummet... ibland kan man ligga och tänka på något så mycket att det tillslut känns det som det är på riktigt, helskumt.

nu ska jag spendera några timmar med mamma och wilmer, vi hörs senare.
ut i solen med er


dagen som gått

idag har det varit underbart väder, jag har umgåtts med min vän catrin och hennes son kevin. Vi träffade karro som också är en vän till mig och tog en lunch tillsammans med henne. det var väldigt trevligt, men synd att hon inte hade längre lunch.. nu får jag ju inte se dig på ett tag för du åker till usa (ha de så mysigt karro å hoppas du köper nåt fint till mig!) =)

när jag kommer hem åkte mamma å pappa och handlade och sen kom dem hem med våfflor, så nu på kvällen har jag fått gräddade våfflor, underbart gott..
nu sitter jag å kollar på "det okända", de e lite sådär lagom läskigt för min smak, hehe....
imorgon åker jag hem till hässleholm, ska till banken på möte och dessutom börjar jag sakna min kära sambo ♥

soligt å vårskor


Catrin och Kevin i solen


Karro, Kevin och Catrin


underbara våfflor

vem är jag

kanske skulle ta å berätta lite om mig själv me...jag heter Emma, jag bor i hässleholm med min sambo Niklas och våran hund Wilmer. Jag studerar ekonomi på högskolan, men tror inte att jag kommer gå kvar där, för de känns inte rätt.
jag gillar att umgås med mina vänner å med min sambo å wille och försöker leva livet och ha roligt så ofta de går =)
vet inte vad jag ska skriva mer (varför är det alltid så svårt att skriva om sig själv?)

Jaja, hur som helst om de e nåt annat ni vill veta så får ni väl fråga.. vem vet, jag kanske till och med svarar =)
solen skiner fortf....

köttfärsbiffar

alltid när jag är hemma hos mina föräldrar så råkar jag alltid hamna i deras kyl för att se om morsan har lagat något gott.. nu va de ju så att hon hade gjort sina egna köttfärsbiffar och dem älskar jag! Så nu sitter jag här å äter köttfärsbiffar till frukost medan solen skiner. Skönt! jag behövde inte köra malin till skolan heller så fick till och med lite sovmorgon. Senare idag hade jag tänkt lägga upp en liten presentation om mig själv, kanske lite vad jag heter å så.... haha
ha de gott

Slingor mitt i natten

vad gör man inte för sin syster =) malin ville ha slingor och jag va ganska pigg nu ikväll så vi slingade hennes hår. nu börjar jag däremot bli ganska trött, men har lovat vara uppe för att se resultatet. hoppas de blir bra, sen bli de sovasova för sen ska jag tydligen köra henne till plugget imon också. ja vad gör man inte....



namn på min blogg

som ni ser så hittade jag inga perfekta namn för min blogg, så de fick bli detta namnet, men nu är den i alla fall skapad så... hej förresten!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0