valborgsmässoafton

..är de idag! va gör man då? jo man ska kolla på nån eld..i mitt fall kommer de bli en grill då vi förmodligen ska grilla ikväll...jag va inte på vc imorse,...sov som en stock.. nu sitter jag å väntar på att solen ska titta fram bakom de olämpligt placerade trädet på gården =) hihi...de blir nog snart i alla fall, åtminstone så kan jag kolla på ellen show så länge..

idag har jag sökt tre nya jobb eller skrivit ut ansökningarna i alla fall! ska bara köpa kuvert och frimärken.. å posta dem me! sen har jag sökt dem.. ikväll bär de av till pobbes stuga, jag e inte riktigt på humör för fest, känner mig mest sjuk, men de ska bli skoj å komma ut lite å träffa vänner! tar kanske me mig vinflaskan ev... =)
har smörjt in mig i nån gammal solkräm som vi köpte i turkiet förra året som jag hittade långt ner i lådan, den luktar verkligen skit, så nu luktar hela jag skit! blä..

jag å wille väntar på att solen ska försvinna från trädet



niklas min niklas

jag längtar efter min sambo just nu, jag önskar att han kunde komma hem just nu! sitter å tittar på skittråkiga program på tv...jippi... imon bär de av till vårdcentralen igen, så får dem avgöra vad som ska ske...förhoppningsvis några undersökningar för å se va de e me min mage och va de e som strålar  ut i höften och benet på samma sida...kanske e värt ett besök hos en kiropraktor också, jag har ingen erfarenhet av de, så jag vet inte om de kan hjälpa? någon som har erfarenhet av de? idag har jag i alla fall haft hemsk yrsel och huvudvärk, hoppas att de går över...

nu ikväll så e de ju toppenhärligt väder, man kan ju inte annat än att tycka de e underbart ute! wilmer tycker me de e skönt i solen, han har legat å solat halva dagen och springer som en lycklig loppa ute i solskenet =)

Världens sötaste hund



ny dag

igår var karro och catrin och kevin här hela dagen, vi fikade på stan å vi hade jättetrevligt...jag fick till och med me ett par sandaler hem från stan...

nu idag ska jag kolla på den där filmen jag aldrig såg häromdagen, eller serie eller va de e...främmande fågel!
vi får höras senare..

Mina nya sandaler



the voice..

jag har sovit hela natten, fan va skönt.. nu slutade precis the voice, hehe de e faktiskt riktigt trevligt att slå på de på morgonen! han jakob som är med där på programmet hade tydligen fått en dotter igår...va skoj! de ringde honom och hörde så allt va bra..

nu ska jag upp ur min säng är tanken och hoppas på att magen inte gör allt för ont, sen ska jag slänga i lite färg i huvvet, och sen blir de lite städning me innan mina kära vänner kommer på besök..karro, catrin och kevan =)
yey, de ska bli roligt att träffa dem, de blir nog en sväng på stan och en fika där kan jag tänka mig.. jaja, men nu måste jag börja aktivera mig!

nu säger jag hej då med en gomorron-bild-på-mig-i-sängen



kväll

nu är de ballar av stål och jag sitter framför tvn och försöker tygla mina magsmärtor...jaja, nu ska jag snart gå å lägga mig me wille, ska se om jag hinner lägga i en tvätt å sätta igång tvättmaskinen också, hade vart skönt å ha de gjort...
hoppas ni har haft en trevlig kväll!

nu är jag anmäld till tjejmilen här i stan me, så ingen återvändo =)

/ emma

mer bilder..

Vi åkte till Åhus igår också..



..och sen åkte vi hem och kollade på film!




nu har jag lämnat Hanna i markaryd och hon skulle åka hem till JKPG, är lite avis för jag saknar det stället väldigt mycket ibland! idag har jag ont igen, som vanligt, men försöker hålla igång lite i alla fall..men tror jag får kontakta vården igen snart, kan inte gå å ha ont! jobbigt livet är ibland...men men man får försöka tänka positivt.
nu ska jag kolla på lite film, den här främmande fågel eller va den heter, tror den gick på tv som en serie för en tid sen, den med Eva Röse.. hoppas den e bra, sen blir de tvätt å laga nån mat å så, sen ikväll ska jag gå ut å gå me Jazmin igen tror jag, om jag inte har för ont, men vill inte bli stillasittande.

vi hörs senare allihop!
/ emma


bilder från en solig söndag

Wilmer i solskenet



Jag och Hanna åt varsin Tip Top, mmm =)



De va varmt i solen..



Solbrillorna va me..







har tagit massa bilder..

från dagen som gått, men än är den inte slut! får lägga upp dem lite senare, men just nu sitter jag lite dumt till =)

hörs sen

söndagmorgon

hej alla

inatt har jag sovit hel natten, de va väldigt skönt, men så fort jag gick upp så fick jag ont i magen, däremot inget illamående än... har precis ätit frukost, de blev jordgubbar med mjölk, och en skinkmacka med gurka!

hanna vill nog ut i solen idag tror jag, får se hur de blir...men nånting ska de väl bli!

Så otroligt snyggt e de ju inte å gå i kortärmat nu dock... hehe



kvällen i bilder..

De blev grillning



Ser ut som Hanna dricker olivolja, men hon gjorde faktiskt bara dressing =)



Grabbarna fixade köttet



Ganska trötta och sega



/ emma

hemma

...jag e hemma nu, men jag känner mig fortf inte pigg...igår hade jag feber å kände att nåt va på tok...ont i magen å illamående hela tiden...dem har tagit flertalet prover på mig som såg helt ok ut...dem trodde de va en begynnande blindtarmsinflammation...men idag fick jag besked om att så nog inte är fallet! fick åka hem med en remiss till ultraljud på lever/galla...hmm? hanna hämtade mig, och nu har jag kommit hem och duschat (skönt)

ska försöka ta de lugnt idag...mår illa, rapar hela tiden och magen känns uppblåst och konstig...öm! febern har stigit lite, men ska försöka ha lite koll på den! nånting e de ju?

nu ska jag umgås me hanna och wilmer!
/ emma

fan

nu blir de remiss till akuten hade förhöjda värden och feber så nåt skit är de! ajaj..

får se när vi hörs!

/ emma

inte så god morgon

nu bär de av till vårdcentralen, får se va dem säger, nu har jag väldigt ont och är illamående hela tiden! hmm...känns inte bra, jag e ganska orolig! nu ska jag snart klä på mig lite mjukisbyxor å sånt..

snorig har jag me blivit jäkla skit detta...fyyy

/ emma

jobbig dag

har de varit idag.. jag har haft väldigt ont i sidan! övervägt att åka in till sjukan, men ska ta mig till doktorn imon...så får vi se va dem säger, nu hoppas jag bara på att få mig lite sömn inatt, eftersom förra natten inte blev så lyckad! jag är inte trött ännu fast jag har haft ont hela dagen.. jag och niklas och wilmer ligger i soffan å glor på film..eller niklas glor och jag fattar inte ett skit av filmen.. idag har de heller inte blivit någon promenad, förutom en liten runda me wilmer.

jag va lite rastlös innan så då körde vi en runda i hlm, och kollade på en massa hus å områden som vi aldrig kollat på..kul å bara glo runt lite ibland =) hehe.. nu ska jag bara lägga ut nån bild på mina älsklingar sen blir de snart sängen!

/ emma

Mina kära



04.46

jag ligger i min säng och kan inte sova, har ont ont ont i sidan och i höften...mår illa... jag är vaken och har nu lyckats väcka niklas med, fast de inte va meningen! får se hur länge jag står ut med detta...aj..hoppas de går över!

ni andra sover antar jag?

/ emma

blogga idag?

ska man de, jag har inget humör för de idag känner jag...de har varit så mycket annat dessa dagarna..jag e fullt fokuserad på träning och hälsa...har gått ner 4.4 kg de senaste 3 veckorna...det känns som det är påväg i rätt riktning, hoppas jag! på veckorna e jag väldigt bestämd med vad jag stoppar i mig, mat såklart men inget sött, inte för mycket osv.. men jag längtar till helgen då jag ska unna mig en glass ute i solskenet! på fredag när hanna kommer ska vi grilla nåt gott, kanske blir grillspett...mm..annars får de bli någon köttbit..

ikväll ska jag iväg på spinning med jazmin igen, får se hur de går denna gången, sist va de jäkligt jobbigt, fick till och med frossa senare på kvällen så slut va jag, men jag hoppas att de kommer gå lite bättre denna gången! jobbigt kommer de nog alltid vara =)..svett svett, och massa vatten! känner att jag skulle behöva handla hem lite mat ikväll...får se om niklas vill hänga me på de, jag gissar på inte, men man kan ju alltid hoppas på att han ändrat sig och tycker de e skitskoj å handla!

nu ska jag umgås med wille en stund, sen ska jag hänga tvätt!

/ emma

Jag idag



kroppen värker

har gått 6.5 km idag med jazmin och hundarna...nu börjar de kännas i kroppen kan jag säga...ajaj! nu håller jag på med en köttfärslimpa.. de ska bli gott å äta lite mat nu...sen ska jag kolla på film och sen e de DH ikväll! jippi!

ibland blir jag så jäkla trött på internet, hade precis skrivit en lång bra text som skulle va här istället för den här skittexten, men självklart så ska internet strula precis i uppdateringen av bloggen så tror ni det kom med?? neeee, så nu måste jag skriva till nåt nytt här som inte blir hälften så bra =) jaja, va gör man inte för de få läsarna man har !!!

jag e helt slut nu, har ätit å köttfärslimpan smakade jättebra...kroppen e helt trött och öm, så de känns nästan som jag ska somna när som helst..hehe har verkligen tagit ut mig de senste dagarna men det känns bra!
nu ska jag kolla lite på tv, de blir ingen film för mig idag...de blir joey..lite vänner antar jag och sen Desperate houswives..hmm de e nog nåt program emellan där me, men hmm kan de va ugly betty...a i alla fall nu sitter jag bara här å babblar om en massa onödigt vetande...ha en trevlig kväll allihop!

/ emma

middagstipset...

..sitter jag och kollar på! fasen va de alltid ska se så mysigt ut när dem lagar mat där...mums! jaja, nehe nu har jag vaknat och är pigg, har redan ätit frukost och dessutom gjort disken, här måste städas...usch! får ta de senare idag, jag och jazmin ska ut å gå 5:an i eftermiddag..de ska bli skönt, men jag måste äta nån  vettig mat innan för känner mig lite yr idag.

nu ska jag nog ta å ringa karro, hon är ju ledig på tisdagar så ska ringa å pigga upp henne lite för hon jobbar alla dagar utom denna i veckan..(stackarn)

/ emma



över 1 mil idag..

har jag gått...jag går å går som en jäkla duracellkanin...känns så bra när man kommer hem igen! e riktigt stolt  över mig själv...har dock inte hunnit med så mycket här hemma, men de får vi ta igen imorgon.
nu sitter jag framför tv och datorn och nördar mig, snackar me hanna i tele.. vi planerar lite till helgen..ingen fasta planer men åtminstone lite aktiviteter som hanna kallar de som vi kan välja bland =) har ni hört att de ska bli så jäkla bra väder i helgen, shit tyckte de stod 18 grader på fredag här i hlm...fasen de e ju hur bra som helst!

nu ska jag kolla på spårlöst, får se om man kan hålla sig från å lipa denna gången..haha

/ emma

Går å går



sol idag med..jippi

underbart väder redan nu på morgonen! härligt härligt.. nu sitter jag och äter frukost, och snackar me hanna i telefon...kan de bli bättre =) ja kanske, men sen ska jag ut i spåret å gå en halvmil med wilmer!
idag vill jag bara njuta...ha en underbar dag allihop!

/ emma

Frukost idag



min mamma fyller år idag!

grattis mamma! hoppas du fick en toppendag och att bion va bra nu ikväll! själv har jag inte gjort ett handtag sedan kl 15 ungefär...de blev pizza ikväll me, jag och niklas delade på en familjepizza, vi trodde ju de skulle bli lagom =) hehe, men nej.. vi åt två små bitar i varsitt hörn, sen blev de lunch till niklas ett par dagar..hehe!

ser fram emot en ny vecka nu, med nya utmaningar!

/ emma

13.12

är klockan, och jag har städat färdigt svärmors nedre våning..dem e påväg hem från kastrup nu och jag sitter här å väntar! är ganska trött och seg idag, känner mig ganska omotiverad.

det blir väl att vi stannar här hos dem till lite senare säkert, men sen ska det faktiskt bli skönt att komma hem till sitt eget hem, jag har nästan inte varit hemma på 2 veckor nu..

det är inte lika bra väder idag, de känns lite tråkigt, men mamma sa till mig att någon dag nästa vecka skulle de bli jättevarmt hade dem sagt, så vi får hoppas på bättre väder i veckan, sen kommer hanna ner till helgen! (jippi) då ska vi hitta på nåt skoj..
ne men nu ska jag nog försöka göra nåt annat än att sitta här, även om jag säkert inte kommer på nåt annat..
see you

morgonstund har guld i mun..eller?

hmm, väcktes alldeles för tidigt av niklas, har ont i sidan på magen och det är dåligt väder ute, idag e de inte toppen med andra ord! vi får höras senare..

/ emma

myskväll med min niklas

nu ligger vi å kollar på sällskapsresan, den med båtarna..hehe så jävla roliga...får härlig sommarkänsla av att titta på midsommarfirande! dagen har varit superhärlig, jag och niklas låg och solade någon timma när han kom hem...sen åkte vi till niklas farmor och farfar och fikade, hade inte träffat dem på flera månader...efter det har vi ätit och sen va vi ute å gick en kvällsrunda me hundarna och köpte lite godis och mjölk!

...å nu ligger vi här å glor på filmen och myser, skönt att bara slappna av! imorgon blir de städning som fasen, vi har stökat ner rätt så mycket här denna veckan, plus att hundarna fäller otroligt mycket päls!
vi hörs..

/ emma

Ute på kvällspromenad



Mysigt ♥



lunch

rester från gårdagens mat, har precis varitute å gått en slinga på 5.3 km med jaz och alla 3 hundarna..hehe de va väldigt trevligt å toppenväder, man kan gå i bara linne! niklas ringde å va på toppenhumör å undrade om vi skulle åka motorcykel till åhus ikväll å äta glass å gå på stranden =) så sött...vi får se om vi gör de eller om de blir något annat

hundarna blev helt slut av promenaden i alla fall så dem ligger å vilar...

jag äter vattenmelon

Gott fast de blev rester



nej jag glömde

ta kort igår...men i alla fall, jag tror jag fick ett kort på niklas när han satte igång grillen! åhhhh va god mat vi åt igår...flintastek med rostade rotfrukter....å en sås som jazmin gjorde med purjolök å alla möööjliga sorters gräs i =) jättegod!
sen gjorde jag en sallad med ruccola, vattenmelon och grillad halloumiost, mmm de va gott!

sen blev vi självklart trötta som fasen skitfort, så dem åkte hemåt redan vid 11-tiden och jag och niklas va också ganska trötta så vi gick å la oss! idag har vi inga planer som vanligt...hehe, ne men niklas har kört på cross...jag ska ut å gå sen men nu ska jag glo på tv någon timma! senare ikväll har niklas lovat mig en myskväll bara han och jag! de va superlängesen vi gjorde nåt sånt...så vi kanske ska ha picknic vid nån sjö eller nåt..vi får se!

Älsklingen ♥



fräknar

hehe, har suttit i solen kanske max 45 min och dessutom kletade jag in mig i solskydd 15 innan jag gick ut! shit asså va de tar när man sitter där ute å bränner =) jag e helt prickig och dessutom helt röd på bröstet...bränner mig alltid där!

var ute på en trevlig promenad me bella å wille innan me, de drog lika mycket som förra gången och dessutom stekte solen på så när jag steg innanför dörren va jag helt svett...

sitter å väntar på att niklas ska höra av sig nu, vill ha lite planering inför eftermiddagen, måste handla lite kött till ikväll, ev. springa en runda eller gå och sen förbereda grillningen och maten... ska bli trevligt ikväll!

jag ska ladda kameran och ta lite bilder ikväll på grillningen tänkte jag, så vi ses lite senare!

Fräknig Emma



underbar morgon

va de känns härligt idag... solen skiner, de e varmt, jag ska ut å gå och senare ikväll ska vi grilla....mmm...va mysigt de ska bli! jazz å hampe sa att dem skulle komma å grilla me oss, så de blir ju skoj!

har precis smällt i mig ett ägg och en kiwi och ett glas mjölk...gott!

wilmer å bella vilar fortfarande men wilmer har intagit någon slags tronplats högst upp i en kuddhög! haha söt.

Kolla in prinsen



lite sol ikväll

har det varit här...så härligt, direkt efter niklas kom hem från jobbet åkte vi för å handla, eftersom de e lite kärvt me pengar nu när bara  niklas jobbar å så, så tyckte han vi skulle fynda våra varor på netto! haha, vikket jävla ställe de e asså...de ligger grejer överallt å man hittar inte hälften av va man ska ha....nä vi fick åka en extrasväng förbi konsum när vi åkte tillbaka..
när vi kom hem gjorde vi lite mat och nu har vi precis kommit hem efter en timmas promenad me hundarna! shit asså, jag lyckades få me mig niklas på promenad och han tyckte till och med att de va skoj! (yey)

nu sitter vi å kollar på på Hjälp, jag är med i japansk tv-show, som förövrigt e ett av dem sämsta programmen jag sett tror jag....och dessutom sitter vi vid varsin dator jag oc niklas och har också en tredje igång å snackar me linda i usa på, känns de något nöööördigt eller??? HAHAHAHaa...

ha en trevlig kväll allihop!

Niklas och Bella och Wilmer efter promenaden



Vi är fullkomligt normala?



magen e konstig

igen, varje gång jag har ätit den där spagetti och köttfärssåsen så blir jag konstig i magen..., men niklas känner ingenting, måste va min mage som e knäpp som fasen! wilmers mage e  nog me konstig idag,  de låter som de fiser i hans mage hela tiden....kurrar å låter...hmm...ska se om han vill ha lite mat i alla fall! saknar solen, känns så fruset idag på nåt sätt jag e nog inte riktigt pigg! jaja...everybody....

va händer till helgen....helgen efter kommer hanna i alla fall ner hit till mig igen, de ska bli trevligt, men först kommer ju denna helgen och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, på lördag ska niklas förmodligen köra lite cross på förmiddagen å på söndagen ska han hämta svärmor på flygplatsen när dem kommer hem från usa!

jaja, vi får väl se =)

ont i skinkorna

aj som fan, de känns som jag suttit på en cykel i flera dagar...hoho...men men! igårkväll när jag gick å la mig fick jag nån sorts frossa eller illamående, kändes verkligen som jag skulle kräka, men men de gick över som tur va! kan ju vatt träningen, va helt slut efter den!

nu har jag i alla fall gått upp å sitter å äter lite frukost framför ugly betty... idag känns som en bra dag, men solen lyser med sin frånvaro....de e trist, man har blivit superbortskämd med sol varje dag...

hahaha.... =)

Frukost idag



spinning

fy fan va jobbigt de va på spinningen! hehe, shit, men de va skoj! ska jobba på till nästa vecka å hoppas de går bättre då, för idag gick de väl inte allt för bra....men jag klarade mig igenom passet i alla fall! wohoooo...

nu ikväll blir de tv för hela slanten, men vad för tv-program vet jag icke! några förslag?

Såg ut som en kräfta när jag kom hem från spinningen



kult säger jag bara

fy fan va bra....jag hittade precis A night at the Roxbury i skåpet! den e sååå jäkla bra! Baby dont hurt me....mmm

Supermovie




längtar till semestern

det blev en jäkla spännande promenad innan, en hund som inte drar och en som drar som fasen...så en arm åt ena hållet å en arm mer avslappnad åt andra hållet, snacka om att de kändes i låren när man dras åt olka håll! shit ja, när jag kom hem va jag genomsvett, men de e gött!

längtar till spinningen ikväll nu, sen efter de ska jag hem å laga spagetti och köttfärssås...gott! har hållt igen med maten idag..de känns helt ok faktiskt så de ska bli gott å äta nåt godare till kvällen!

nu sover hundarna igen, jag fattar inte, de e de enda dem gör här! jag får väl väcka dem genom att springa runt i huset tills dem börjar springa efter som svansar...(wilmer kommer göra de i alla fall, haha)

kollade in nellys klänningsutbud nyss, väldigt söta klänningar, tänk en av dessa vackra klänningar en utekväll på kreta i sommar... längtar dit!

Söta?



gomorron/goddag

imorse var jag uppe vid 6 och skjutsade iväg niklas, sen åkte jag hem igen och somnade om, vaknade typ nu, eller nee för en timma sen e de väl nu, men i alla fall ganska sent! idag e de ganska lungt för min del, jag ska bara iväg på spinning ikväll me jaztaz, de va längesen jag träffade henne så det ska bli skoj, och dessuom träna..toppenbra!

sitter å tittar på days of our lives....va e de me den serien egentligen, den e ju sjukt dålig om man tänker efter, de händer ingenting på flera avsnitt å sen när de väl händer nånting så ska de va nåt så omöjligt och otänkbart som det bara kan bli, som att en alien kommer ner på marken å äter upp alla, NE nu har ju inte de hänt, men alla andra dumma händelser... ne jag diggar ellen show istället =)

nu ska jag nog pälsa på mig och gå ut å gå tror jag, vi hörs senare allihop!
/ emma

hundarna vilar

värst vad jag hade blogghumör idag, nu har jag precis gjort en god sallad och håller på å grilla kycklingfile i ugnen! gott de ska bli, har precis tränat en halvtimma me, de blev styrketräning a´la hemma =)

vet dock inte va de e för fel på våra hundar här hemma, dem verkar väldigt uttråkade och trötta, får ta en promenad med dem sen, för de har jag inte hunnit med än!

niklas kommer hem snart å då ska vi käka sen vet jag inte vad som händer, de verkar som om niklas ville köra cross ikväll, men de e ju DH ikväll me ju så då kan jag nog klara mig utan honom =)

va gör ni alla en dag som denna när påsken är över?

Wilmer och Bella



Trötta?

hoho

hej igen, nu har jag redan varit i hlm och hämtat min mobil och lite saker som jag saknade nu när jag inte är hemma i veckan! sen på vägen tillbaks till svärmors hus så handlade jag lite mat , ikväll blir det kycklingsallad, hehe eller de blir de säkert varje dag nu =) ska gå ut på en promenix lite senare med båda hundarna, men nu ska ajg fixa med mitt cv å äta lite lunch.

jag fick en supernice påskpresent av mor å far i helgen =) en hushållsvåg, så jag kan väga mina små bitar jag stoppar i mig, hehe, jo men den va toppen!

Nu ska jag gå å väga lite mat, tihi



gomorron huset

gomorron vänner! hur har ni de idag, jag vaknade upp med en stark känsla av ångest för att helgen blev lite godare än jag hade tänkt mig..idag tar vi tag i de! men först måste jag åka in till stan och hämta min mobil å några fler saker jag glömde i lägenheten.

idag ska jag ta igen en hel del tvätt också, som är kvar.. å handla mat...hela dagen e redan planerad =)
nehe nu ska jag börja aktivera mig, vi hörs senare =)
/ emma

Jag och min älskling i helgen




kväll

nu är det redan kväll..va tiden går fort nu e redan påsken över! har haft så myysigt i helgen så de känns som man saknar ledigheten redan. men men, de kommer fler tillfällen, nu har vi åkt hem till skåneland igen jag å min kära, så nu e de dags för nästa uppdrag, nu ska vi passa niklas mammas hund bella. det ska bli spännande att gå ut me två hundar i veckan!

sitter å kollar på ett av mina favvo program nu, ballar av stål, hehe de e ju så skoj! har ni sett hon mansslukerskan eller va hon heter, grymt roligt! HAHAHA, så blåsta vissa grabbar e, går på vad som helst, tji får dem!

sitter vid niklas dator nu och hittade en massa bilder som jag totalt hade glömt, hehe, när vi va i stugan i januari och jag å karro bubblade jacuzzi och drack vin och la ansiktsmasker =) hehe, så skoj de va!

har precis hängt upp en massa tvätt från helgen som svepte förbi också, å ska nog snart gå å lägga mig! vi hörs imon igen!
/ emma

Karro och jag bubblade =)



annandag påsk

idag ska vi åka hemåt mot hässleholm, känns ändå ganska bra, för jag kom på att jag glömde vattna mina blommor innan jag åkte så nu e dem säkert döda bara för de! känns som jag vill komma hem och tvätta lite kläder å så! senare i veckan ska vi passa niklas mammas hund eftersom dem fortfarande är i usa, dem kommer väl hem senare i helgen..
nu ska jag städa upp lite här sen kommer mamma hem efter kl 2 precis och sen ska vi äta, sen kör vi hemåt. tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från helgen som varit igen, har tagit mycket bilder men glömmer att visa dem =)

Påskafton, Catrin med Nellie och Kevin



Jag och Catrin



Killarnas bord (förutom Sofie)



Karro, Sandra, Hanna och Ajja



Några fastnade vid Guitar Hero =)



Karro och jag blev lite luuriga..



..och Karlsson me =)



Sandra och Pelle, sonen Pontus låg och sov



Jag och Hanna innan hemgång



Hanna och Niklas på vägen hem



Jag och Niklas har haft en supertrevlig påskhelg, ses nästa gång allihop!


påskdagen

gokväll mina kära vänner =)

idag har jag varit lite seg sen igår, men jag har ändå både umgåtts med familj och vänner, har inte så mycket att säga just nu för jag e ganska trött, men imorgon blir de bättre bloggat och jag ska lägga upp lite bilder från påskafton också!

ciao

fy för dålig uppdatering

jaja, nu ska jag i alla fall summera helgen hittils...i torsdagskväll var vi ju hos karro och karlsson och grillade lite, ja eller killarna grillade och dem hade väldigt roligt tillsammans när de skulle kolla så deras kött var lagom grillat! vi kollade på lite film och sen åkte vi in till jkpg en sväng för killarna ville se om de va några bilar ute å sladdade (elmiamässan)..
hehe, ja i alla fall det var en väldigt trevlig kväll men det belv inte så sent...

Andreas och Niklas kollar så köttet ser bra ut!



(Fick även toppensöta trosor av Karro som kom hem från Usa förra helgen)
Tack!

Lördag morgon började med en morgon promenad på utåt hästbygden =) mysigt som fasen å sen lite senare drog jag och karro vidare till A6 för å kolla lite kläder..hittade dock bara en tröja, men karro fick med sig en söt klänning hem!
vi fikade på gasellen och sen blev de biltema för Andreas skulle ha slangklämmor, hehe!

Karro mumsade i sig en Salami/Brie macka =)



Sedan blev inte dagen riktigt som jag hade tänkt mig, de var meningen att jag och Niklas skulle åka hem till mamma och pappa och äta lite påskmat och umgås med familjen, men när jag var inne på A6 ringer mamma å säger att brorsan verkar ha fått nån jäkla magsjuka eller något =(

hur som helst så vill vi ju inte bli sjuka tills ikväll påskafton så vi sov över hos Catrin och Besim, och det visade sig att brorsan mådde mycket bättre redan på kvällen så det kanske bara var nåt skit han fått i sig!

I alla fall så blev det Karro, jag och Catrin som umgicks igårkväll, och vi beställde mat från Dal Baffo och åkte in och hämtade det i stan och sen hem till Catrin för att käka, Såå jättegott var de! Karro skulle jobba idag så hon gick hemåt vid 10-tiden men jag och Catrin var uppe till grabbarna kom hem!

Catrin och Kevin



Idag är det påskafton och jag vaknade med en skitpigg Niklas jämte mig som redan fått på sig kläder och nästan var ute genom dörren innan jag slagit upp ögonen (knäppis) sen åkte Niklas iväg för att köra cross och de andra killarna skulle till bilmässan, men jag och Catrin gick ner i byn och köpte lite vin, cider och öl till ikväll sen gick vi och hälsade på Karro en stund på Ica =) nu i eftermiddag har jag lovat mamma att komma hem och äta påskmat med dem, sen ikväll bär det av till vännerna för att fira in kycklingarnas dag! hehe, ska bli skoj, ska försöka ta en del bilder ikväll me =)

Kevin gillade Libresse bind-etui =)



Niklas med Rex imorse



Kevan har blivit en jäkel på att krypa!



Hoppas ni alla får en trevlig påskafton

långfredag

ska de bli en lång fredag idag? hmm, jag har redan varit ute me karro på morgonen och gått en och en halv timma i solskenet me wilmer på landsvägar, de va jätteskönt! nu ska vi snart in till a6 en sväng å glo lite på nåt som karro kan ha på sig imon på påskafton, får se om jag hittar nåt me kanske..hehe hade vatt skoj å köpt nåt nytt men får se va de blir av de =)
nu ska jag fortsätta hjälpa min syrra me hennes hår (känns som de e de enda jag gör), sen kanske mamma ville ha i en bunke färg i sitt hår me...å sen in i duschen sen kommer karro!

ikväll blir de nog rätt lugnt i alla fall, bara umgås med vänner å ha trevligt, men imon blir de fest, de ska bli riktigt roligt!
take care allihop!

lägger upp lite bilder från våran trevliga kväll me karro och karlsson lite senare =)

solig eftermiddag

..och jag började bli lite seg så det blev en härlig eftermiddagspromenad med brorsan ute på skjutfältet... känns så skönt när man varit ute å gått en sväng, nu ska jag snart göra mig lite kvällsmat och ta en dusch sen bär det av till karro senare ikväll, tror min kära sambo kommer dit senare med, men han ville köra sin älskade cross först =) haha!

nu är nog planerna för påskafton fastslagna nästan till 100 %..hehe får hoppas dem håller!
see you later friends =)

lager 157 eller jkpg

vad ska man välja i den eviga frågan, malin vill till lager 157 och jag vill till jkpg... nu är bilen i alla fall skinande ren hehe!
gött men vart e de underbara vädret, tycker de e lite halvkasst?

skärtorsdag

idag är det skärtorsdag, jag har världens å då menar jag världens träningsvärk..aj! men måste ändå hålla igång, hehe...nu ska jag snart ut å tvätta bilen med brorsan, den ska bli så jäkla snygg å blank =)

vad gör ni idag allihop? firar ni påsk redan eller går ni påskakärrings-runda....hehe kanske man e lite för gammal för det, jag hopppas i alla fall på toppen väder och en underbar dag, hoppas ni med får det!

/ emma

Jag och syster fyller i massa papper =)



gomorron onsdag!

hej å hallå allihop..

nu har jag vaknat till och är faktiskt på väldigt bra humör idag, har precis varit på ica med mamma och syster och köpt en massa påskmat till helgen, de va inte meningen att mamma skulle handla mer mat, men det slutade med en hel kundvagn fylld med mat igen =) träffade en gammal klasskompis på ica, kul å snacka lite med gamla vänner, och vi bestämde att hon ev. ska va me oss andra på påsk...kul när de inte e samma människor jämt, utan lite mer olika! har försökt ringa hanna nu, men hon svarar inte..

nu ska jag bara försöka hålla mig ifrån godis påsen mamma köpte me =) hehe får se hur de går..
ha de gott och vi hörs senare..

Mamma och jag nyvakna



bilresa med wilmer

ja nu har jag gjort bilresan hem till mina päron med wilmer, de blev lite ändring i planerna..skulle egentligen komma hit på tosdag men kände att jag ville träffa mina syskon å så eftersom dem har påsklov =)

de går så fort när jag e här hemma för alla drar å sliter i mig hehe...ne men många vänner man vill hinna träffa och familjen vill man också ha tid me..så jag tog me mig johan glans filmen å hade en mysig filmtajm me min family när jag kom hit, sen har jag slingat malins hår igen (börjar bli tradition när jag är här) å nu ska vi ut å gå en sväng..
hörs imon allihop!

/ emma

bättre humör

nu har jag äntligen lite bättre humör, hakar upp mig på små detaljer ibland och kan bli så jäkla besviken på mig själv...men i alla fall så e de mycket bättre nu, jag har snackat me karro nu på förmiddagen och vi pratade om helgen som kommer, de ska bli kul å träffa mina vänner där uppe igen =)

nu ska jag hänga tvätt...å tvätta mer å mer... hehe, niklas smutsiga jobbkläder!
hörs senare

/ emma

idag e jag inte på humör

fan me, allting e piss idag...jag e inte nöjd idag, å dessutom när man behöver prata av sig med niklas, mamma så svarar självklart ingen av dem...åhhhhh jävla skit! (nej just de mamma och pappa e me min lillebror på operation) fan nu känner jag mig dum istället..får försöka få tag på niklas istället..

hej då!

påskmat

städ och tvätt ej färdigt, men har varit ute å gått en timma å svettades som fasen och kunde gå i bara linne, även om de känns lite konstigt när de fortfarande finns människor som går i sina vinterjackor.. men jag va för varm innanför jackan så de gick inte!

har precis snackat me pappa och mamma i telefon..vi bestämde lite om påskhelgen som kommer, vi åker upp till min päron på torsdag å stannar nog till annandag påsk, de ska bli skönt, alltid lika mysigt å komma till dem, å all mammas mat, som jag dock inte får äta allt av eftersom jag försöker hålla igen, men därför planerade jag å morsan några viktiga detaljer jag ville ha till påskmat!

hehe, nu e wille helt slut och jag ska hoppa in i duschen...hörs senare everybody!

sol igen..

nu börjar man bli lite bortskämd med den här solen som skiner nästan varje dag...de e ju helt underbart, hoppas de håller sig till påsk nu i helgen, då kan man grilla å ha de riktigt mysigt =)

nu börjar jag vänja mig vid håret som bobby klippte, e riktigt nöjd, de känns gött å fått av de e n bit å färgen e underbar...(så nu vet du de bobbs) nu ska jag göra allt de jag inte gjorde igår, fan va jag va seg igår... så nu blir de tvätt å städ för hela slanten. å sen en välförtjänt tur ute me wille i stan...kan man gå i bara linne idag eller? eller blir de för kallt? hmm..

world tour of Skåne

nu har jag och niklas precis kollat på Johan Glans film World tour of Skåne =) fan va bra han e, man skrattar ju konstant hela timman den filmen håller på, och han e så jävla exakt på alla saker han skämtar om...hahaha toppen film de!

nu känns de sådär nördigt igen, jag och niklas sitter jämte varandra i soffan med varsin dator i handen.. undrar hur de hade varit om man vuxit upp på 70-talet som mina päron istället, inte fasen sat dem me varsin dator eller tv eller va de nu kunde vara..hmm får nog skärpa sig när de gäller det =)

tänkte jag ska visa er lite bilder från igår me bobby och tomas och min nya frisyr som bobby hjälpte mig me, Tack!

ha en trevlig söndagskväll mina vänner


Min nya frisyr Bobby gav mig



Wilmer va sugen på en kyss...



...eller två =)





söndag igen

oj, fasen vilken dålig uppdatering jag har haft i helgen, sorry! fredagskvällen va jättemysig, de va längesen de va så mysigt... jag och niklas och några fler vänner åkte ut och åkte motorcykel i kvällssolen, vi åkte kanske 10 mil eller nåt, och vi stannade till vid en torggrill och satt och åt i solskenet =) sen åkte vi vidare, helt underbart när solen höll på å gå ner och himlen färgades orange och rosa...sen helt plötsligt börjar niklas sjunga skithögt på nån Björn rosentröm låt..haha...underbar kväll!

igår var vi ute i solen hela förmiddagen ute hos svärfar å putsade på motorcykeln..sen på eftermiddagen åkte vi ner till malmö och spenderade kvällen med bobby och tomas, hade jätteskoj...vi färgade och klippte mitt hår, sen spelade vi poker och skrattade en jäkla massa...

verkligen en toppenhelg, och nästa helg är det påsk så då blir de också galej =) nehe, idag så händer inte så mycket, niklas är och kör cross och jag ska ut på en långpromenad me wilmer, annars blir de väl bara tvätt å städ =)
har inte hittat kameran i helgen, så har inte kunnat ta några foton, men bobby tog några igår, så ska se om jag kan få tag i dem sen så ni kan få se lite från gårdagen!

/ emma

jobbigt

nu börjar de bli jobbigt, va precis å handla mat å märkte att precis ALLA handlar massa gott och ska grilla ikväll, därför känns de extra jobbigt nu när jag vet att jag bara får äta soppa ikväll... men jag har valt de själv så då få de va! de e ju bara två veckor!

nu sitter vi här å försöker ta reda på vad vi ska göra för något ikväll, hmm... ja ni märker va de blev sen, för nu tänker jag sätta mig på balkongen i solskenet å gotta mig. ha de bra everybody =)


Lätt å försöka få me Wilmer på bild



vatten e bra när de e varmt

jag öser i mig vatten, de e så jävla gott, tänk att vatten som e typ nåt av de mest självklara vi svenskar vet kan va så gott.. mm... jag börjar känna mig riktigt van vid den här dieten nu å jag dricker vatten å tuggar tuggummi..=) nu ska jag ut å sätta mig på balkongen å mysa i solen, fasen va skönt de e me sol!

solbrillor på




05.53

ja se hur de går när jag försöker gå å lägga mig tidigt, då vaknar jag ohövligt tidigt å kan inte somna om.. niklas kom hem vid 5-tiden, han har varit på kastrup inatt å lämnat av svärmor och co. för avresa mot usa nu vid sextiden nån gång. ungefär samtidigt som karro å dem kommer hem nu, har inte hört ett ljud från henne sen i måndags eller när de va!

nu blir de nyhetsmorgon och snart en morgonshake för mig, hörs senare mina vänner =)

nytt balkongbord

nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade balkongbord och två stolar, så ikväll blev de kvällsmat på balkongen =) de va himla mysigt, den e inte riktigt färdig än, de ska dit lite mer blommor å sånt så jag lägger upp en bild på balkongen lite senare.. nu sitter vi vid tv:n å myser! imon ska jag träffa gani en sväng på förmiddagen, jag har inte sett henne sen i juni förra året tror jag, min gamla jobbarkompis =) de ska bli himla kul å träffa henne, sen ska jag sola på min balkong me.

 ne nu kastar jag in handduken för idag.. vi ska ju ändå lägga oss tidigt idag, ha en trevlig kväll allihop!

/ emma

Niklas och jag äter kvällsmat på balkongen



balkongstädning

idag e de fullt upp, niklas va hemma på lunch vid 12, sen gick jag ut på en promenad i en timmer ungefär, sen när jag kom hem började jag kolla runt efter balkongmöbler som skulle passa =) de e många i annonserna just nu, men vi behöver nåt litet, kanske ett litet runt bord me två stolar, balkongen e inte jättestor men inte jätteliten heller..
i alla fall, så tror jag att jag har hittat nåt i lagom storlek, sen dess har jag skrubbat balkongen, dammsugit bort alla spindelnät och faktiskt torkat golvet två gånger där ute, så nu när niklas kommer hem om någon timma ska vi fixa lite möbler till balkongen sen kan sommaren komma när den vill =)

nehe, jag tror jag ska sticka bort till jysk å se om jag hittar någon sån här, va heter de ??? sån där ampel eller va fasen de heter, sån kruka som hänger från taket...
sen måste jag hem å duscha igen, luktar päckel efter all städning =)

ni ska få se hur balkongen ser ut nu..

Nystädad balkong



tuggummi å chokladshake =)

gomorron allihop, jag har legat  vaken å snurrat nästan hela natten, så när niklas hade gått somnade jag om..hmm känns som jag har vänt på dygnet, de e inte bra, får försöka skärpa mig. fortsätter me mina shakes, soppor och tuggummi..går faktiskt ganska bra!

har tittat lite på nyhetsmorgon och hon som är metrolog sa att det möjligtvis, kanske kunde bli 20 grader i nästa vecka nånstans i småland eller nåt, men hon sa ockå att hon kunde få en del skit för att hon sa de, så de e väl ganska osäkert än!

nu ska jag nog gå ut på en promenad snart, eller så blir de efter lunch.

ha de gott vänner!

klarvaken

varför kan jag inte sova, verkar i alla fall inte som jag är ensam om de, för bobby och jag skrivedr på msn nu igen =)
börjar känna lite hunger nu ikväll men ska jäklar inte äta nåt, vill inte förstöra denna dieten jag försöker mig på. innan var vi hemma hos marita å dem en liten stund och snackade lite om när vi ska vattna deras plastblommor när dem e i usa nu =) hehe, ne men vi va där å snackade lite, innan vi va hos dem åkte vi förbi svärfars hus, för niklas skulle tvätta en bil och sin cross, då träffade jag melvin och camilla, jag tror fasen jag knappt träffat dem sen vi va i sälen över nyår (skandal när man bara bor en kvart ifrån) ska bli kul å passa melvin över niklas födelsedag i maj, han börjar bli så stor å snackar hela tiden!

ligger å smygtittar på niklas när han sover (söt), hehe, jag vill inte väcka honom å de e konstigt att han inte vaknar av att jag ligger här å knapprar på datorn! fast nu börjar han småsnarka lite, de e mindre roligt (om jag kunde spelat in nu så hade de varit pricken över i)

Söt han e när han sover ♥



drinkar e gott!

speciellt när dem smakar som en klump me mjöl me lite choklad smak =) blä....de e inte gott alltså, men de vet ni ju vid detta laget? va gör alla en sån här toppen härlig dag som denna, jag har sett både en citronfjäril och en humla, enligt mig är då våren här på riktigt! kollade smhi innan och dem utlovade mellan 10 och 15 grader till och med lördag, de låter ju inte helt fel asså! sol sol sol, kanske ska passa på å sitta lite balkongen me då å samla lite strålar till ansiktet, kanske till och med kan få lite färg (redface)

nu ska jag platta håret tänkte jag, har precis sminkat mig, och sitter å snackar me hanna i telefonen, jag å niklas ska åka till svärmor å dedde när han kommer hem, så tänkte jag gör mig lite iordning, e roligt å piffa till sig lite när man legat sjuk ett par dagar. pobbe ringde innan, han hade feber å ville ut å gå, jag sa till honom å sova och att v kanske kunde gå ut imon istället eftersom jag precis hade varit ute å gått me jazz..

nu ringde niklas om ca 20 min e han här å då ska vi sticka, så måste hinna platta håret innan, ni ser de e ju lite väl fluffigt =)

Fluffis =)



Så färdigplattat å klart, känns mycket bättre =)



sol i mitt liv!

fan va härligt de e, jag känner mig mycket piggare, bara lite andfådd å så.. jag har fixat apoteket å en ny foundation, min va totalt slut.. å nu har jag lyckats få i mig nummer två av de här sopporna som jag ska börja äta...de e inte goda, men va gör man inte..
nu ska jag å jazz ut å gå me våra buskillar, gissar på att de blir en härlig promenad..
uppdaterar lite senare, lovade ringa sara me ja, får försöka komma ihåg de, annars får du ringa å påminna mig sara, att jag ska ringa dig alltså =)

Lillpojken solar =)



färga ögonbrynen

gomorrron sverrrige...

hur e de me er alla, jag har precis stigit upp å börjat med en liten detox diet, allevo shaker till frukost, fy fan va äcklig den va! usch, jaja nu sitter jag här å färgar  ögonbrynen, känner mig mkt piggare idag och känner att jag vill fixa till mig lite när man suttit i myskläder i soffan den senaste 2 dygnen.. nu måste jag gå å tvätta bort detta =)

Snygging



RSS 2.0